Nu går ögonen i kors. Tjosan så trött man kan vara då. Lång, lång tid har det tagit att korrigera utskicksregistret men det mesta har jag kolla. Nu väntar att skriva till de namn som fattas, exempelvis referensgrupp på Kulturrådet. 

Kreativ dag med Sara L. Hon är fin den tjejen. Hoppas att det kommer går riktigt, riktigt bra för henne, det är hon värd. Behöver hon ett intyg ska jag skriva och bre på.
Aulis blev nog ledsen idag när jag ringde. Han hade nog hoppats på att få göra jobbet, men efter Giselas hårda ord på senaste styrelsemöte så hade det ändå inte gått. Han har blivit ordförande för Destination Grythyttan och det gladde mig väldigt mycket. Varit nere i Düsseldorf, åkt med Ryans nyöppnade linje dit för att locka tyskar till dessa trakter. Jag hade gärna fortsatt med Aulis men det stupade på ekonomin. 
Leif O är den senast jag fått kontakt med på facebook. Kul. Och Robert och Axel skulle se honom i hans nya föreställning i morgon. Bravó, ja nu var Pasi framme där igen. 
Anne Marie och Annika var visst på avsyning av nya lägenheten idag. Det blir ju hur spännande som helst när de flyttar in. Vilken färg det blir över Nora! 
Nu är det bingen. Ögonen går i kors.