Det har krånglat. Jag gillar inte krångel men vem gör det.

Andas lite Stockholmsluft för en kort stund. Och den är ju hälsosam med tanke på att den är impulsgivande. Jag försöker åter tvätta ögonen med att vilja se nytt. Se nytt. Se nytt. Det blir som ett reningsbad en mental tvagning.
För övrigt är jag så sugen på att få se Picassoutställningen på Louisiana!
Idag har jag gjort ansökan till Akademien klar. Men jag har inte fått tag på Ulrika K, och jag skulle vilja kommunicera med henne först innan jag skickar in den. Hon är åter där på måndag så jag får väl bida min tid. När den är insedd har jag gjort alla de stora ansökningarna. Ett jättestort jobb som vanligt, jättestort.
Igår hade de styrelsesammanträde i Sparbanksstiftelsen Bergslagen. Som vanligt är jag skräckslagen.
Ikväll ett födelsedagskalas hos Maggan. Ska bli så roligt. Hon är en underbara person. Och så roligt att få gå iväg på kalas med Rune också.
Jag återkommer. Så det så.