Jag vill också ha bonus. Det skrev Örjan på facebook. Jag började storskratta och svarade honom naturligtvis. I stil med: Jag vill också ha bonus, ro hit med stålarna nu!

Skönt, då fick jag ett litet skratt som kördes runt i blodomloppet.
Äntligen har jag kunnat skriva ur mig något till försättsblad stiftelsen. Skickat till Karin och Gisela för kritik. Vet inte om jag är ute och cyklar.
I morgon har vi även styrelsesammanträde. 
Ska titta på dikterna till biblioteket i morgon. Och plocka ihop lampor och stativ ner till stationen.
Sara ska börja på TT Spektra. Hon är så häftig den bruden, full av kreativitet och galenskap. Och vilken morsa hon och Robin också har. Går inte av för hackor om man säger som så. Jag är glad att jag har vänner som är justa, reko, trogna, upplyftande, stimulerande. Att räkna upp dem, jaha då blir det alltid någon som försvinner. Och så vill man ju inte ha det.
Claes-Göran uppskattade bilden med Titanic skylten från Petra. Ja, jag tyckte själv att den var en höjdare. Ska nog lägga ut den på in facebook.
Lite kaffe, sedan ut och leta på stativ.