Bild från Berlin, denna underbara stad. Jag är förälskad i Berlin också. Fotot är taget av Rune Jacobsson.

Sena natten. Varför, varför, varför kommer jag inte i säng.

Ensam på Stadra, känns lite märkligt, ibland får jag för mig fantasier men det har jag inget utför. Möte hemma hos mig med Stadra Sommarscens Vänner idag. Mycket bra. Lugnt, sansat, kreativt, utvecklande. Nu är det bestämt när Stadra Vinterscen ska gå av stapeln. Men jag tänker inte släppa detta ikväll, det får bli i morgon eller övermorgon. Nu handlar kvällen mest om att vara kontemplativ.
Skapande av landet Stadra, det nya landet, börjar slå rot hos många, och alla verkar hittills bli glada. Jag var busrädd för att bli nedgjord. Istället blir det tvärtom, folk hyllar mig. Troligtvis släpper jag loss egna drömmar hos folk. Mycket bra. Vi ska utarbeta ett statsvapen och en devis. Vi ska genomföra att det finns pass och medborgarskap.
Har talat med Duncan Green idag. Han vill så oerhört gärna vara med. Sökt Johan för att tala om detta men inte fått tag på honom. Ringer i morgon igen.
Ich bin von Kopf bis Fuß auf Liebe…… Så är det.