Humöret åker upp och ner, jag är rätt skör. Mestadels vilar jag i mina kamraters enorma kärlek till det vi gör. Ibland kommer små utbrott från en här en där.

Det har varit några dagars intensiva repetitioner på Den fjärde rosen. Idag väntar rep och sedan föreställning ikväll. Det har sålt på lite bättre till idag, mycket skönt att veta, men vi kan fylla på med mer publik det vet jag. Så många fler skulle få uppleva VILL HA DIG för det är ju en stor skönhetsupplevelse i kombination med humor och frågor om livet. Som teater sak vara.
Jag pluggar annars text, pluggar, pluggar, pluggar. Jag finner öar här och där där texten sitter. Öar som jag sedan kan låta närma sig varandra mer och mer för att slutligen omfatta helheten. Mycket jobb återstår.
En ständig oro för min egen ekonomi sköljer över mig titt som tätt. Måtte detta gå bra, om inte annat så för min egen ekonomis skull. Men jag vet att konst skapar vi inte alls med huvudsyfte att tjäna pengar utan konstens upphov och drivkrafter är helt andra.
I morgon kommer Märta tillbaka. Bilen är full med saker, full med kläder tyger rekvisita. Och i hennes huvud så bär hon på en skatt med idéer.
Nu väntar frukost, sedan inleds dagens rep. Ikväll firar vi av Anja som fyllde är häromdagen.