Lite halvputt idag för jag har inte kommit till resultat. Det mesta jag tagit i har hakat upp sig. Får inte tag på folk, allt tar tid. Oron för pengar breder ut sig. En person som vi kunnat få som stöd förut vill nu ha 40.000. Och det kan vi inte gå iland med, det finns inga budgeterade medel för det. Ständigt en evig kamp för att få ihop en säsong. Det är få som känner till hur tufft det kan vara, faktiskt.

Har nästan helt bestämt mig för att fara ner till Skåne på fredag. För att se Picasso utställningen på Louisiana. Men jag vet inte fullt ut ännu.
Det blev underbart samtal med Peter och Helena Ljugné idag. Elizabeth och jag var där för att hämta de prylar vi skulle ha. Jag ger dem så mycket respekt. Kunnande, ett leende, rörligt intellekt, aldrig ett dåligt arbete som de lämnar ifrån sig, sociala. Det är så fint att det nu även har sitt kontor i Nora, en verklig tillgång att de finns här.
Jag ber en stilla bön att det ska gå lättare i morgon!