En av dörrarna på Magasinet. Istappar på gården. Vackra och spetsiga. Man håller sig borta. Foto: Magnus Wetterholm

Måtte Spiker få köpa Saab. Måtte de som arbetar nere i Trollhättan med omnejd få klarhet, måtte de få behålla sina jobb. Måtte Saab kunna börja göra de ballaste miljöbilar som världens skådat. Måtte!

Ljuset står i blått och rosa över himlen vid Stadra. Träden står nakna och ståtliga, på marken är det vitt, vitt, vitt. Får då säga att det är mycket vackert. Det är en stor skönhet som härskar här vid denna plats.
Det var riktigt roligt att delta vid konstnärernas presentation uppe vid Loka Brunn idag. Jag är nöjd att jag åkte dit, men jag är oftast inte långsint utan tänker mer på resultat. Nu bjöd Lennart in mig, jag blev glad att han ringde. Jag blev riktigt glad och imponerad över vad jag såg. Det finns många förslag som är riktigt tilltalande. Christer Wallenborg sa i sitt anförande i början att grundidén kommer från mig. Klart att det gladde. Jag föreslog, efter genomgång, att vi ska ställa ut detta i Stadra i sommar. Bra.
Beställt annons i Svenska Dagbladets vår och sommarbilaga för teater. Kunde pruta på priset. Bra. Mycket större än förra året.
Bestämde tid med Kristina Henriksson inför ett samarbete om paket. Alldeles utmärkt, gillar Kristina och vi kan nog få till något bra. Fick även bra kontakt med Maria på Loka Brunn för att även med dem skapa paket. Ska söka fler ingångar med paket. Carl Jan talar mycket om paket och jag tror att det stämmer.
Känner mig framåt, har endel kraft trots att jag har denna hemska sjuka i kroppen som själ ifrån mig. Är en tjuv. Tog mig samman idag och ringde upp vårdcentralen i Nora för att söka läkartid. Inte vanligt för mig med att erkänna att jag kan bli sjuk. Det värker i bröstet och jag hostart och hostar. Tänker på min frände i själen, Johan Henrik Kellgren.
En sak som bet sig fast i mig idag på föredraget på Loka: vi kan köpa arbete för 6:- i timmen. Vi kan köpa kunskaper för 16:- per timme. Det som är attraktivt idag, som vi alla kan göra åtråvärt och något att söka reda på, det är FANTASI. Behåller jag fantasin så sitter jag på ett kapital.