Idag är jag inte lika ”angripen” av röta, skönt. 

Torgny och Daniel stack tidigare igår. Daniel sa att han blivit dyblöt men har med sig stövlar idag. Bad att det skulle säga något innan de sticker, jag blir orolig när de bara är borta, tror att det hänt något.
Han är rolig Daniel, ser så himla full i sjutton ut. Lurig i blicken och sånt tycker jag alltid är roligt. 
Berit G har skickat kontraktet nu, inga konstigheter med rättigheterna så det är väl bara att returnera ett påskrivet. Det måste ju ändå göras. 
En större sak har jag att ta i, inbjudan till seminarium i november. Sedan bör jag höra av mig till några, Ia bland annat, och babbla. Ska sätta mig ner för att skriva nu.
Fick ett roligt telefonsamtal igår kväll. Från Bojan. Kära nån, så pratsam hon var. Ville faktiskt komma och se i sommar. Jag var ju skraj att möta henne förra året, hur har åldern satt spår tänkte jag. Härligt möte men visst kände jag att hon blivit gammal. Och så ringde hon igår, pigg som en nötkärna (roligt ord) och pratade och pratade. Jag sa ju förr att hon gick in med sin konstnärlighet och garanterade upp starten av verksamheten här. Under samtalet kom naturligtvis en massa minnen upp, Wallinföreställningen, när vi gick till spelplats, när vi spelade uppe i grottan, myror och knott, svalungarna inne på gamla teatern. Jag blir lätt lite matt när jag tänker på allt som skett här, allt arbete som lagts ner. 
Återkommer.