December börjar

Tiden gör sina flygturer över mitt huvud. Det betyder att tiden rusar fram, med påföljd att jag inte hinner allt jag vill. Ibland är det även så tröttsamt när mail fyller på i en sådan mängd att man inte hinner reflektera över de, bara håller på att slänga.

Nåväl. Jag är glad över att Jul med Ernst snart börjar. Det är med stor nyfikenhet jag väntar in detta. Hade det inte varit för Ernst vet jag inte om jag hade velat televisera Stadra. Allt blir ju nu så offentliggjort. Men med Ernst blir det bra, det är jag övertygad om. Han kan vara skvatt galen i kombination med stor konstnärlig integritet. Så med stora ögon och med nyfiket sinne ska jag ta in detta.

Idag fyller min bror Ingemar år. Alla vi syskon närmar oss pensionstankar och pensionsålder, känns rejält overkligt. Men än så länga har man inte petat ikull yngste upplagan av Wetterholm, så nog ska jag hänga i ett tag till.

Ulla julpyntar, jag ska ta del av detta nu. Teaterfoajén blir fin som bara den, stilig. Måtte det hitta hit folk till julmarknaden!