Kära blogg (det lät verkligen som en gammal dagbok!)
Nu har jag äntligen skrivit klart ett tal för majbrasan i Grythyttan. Jag ska ju upphäva min stämma och säga några kloka ord förhoppningsvis. Det har varit en hel del krumbukter med att få ihop något men nu får det vara så här. Tippar att det är 5-8 minuter och längre får det inte vara. Folk tröttnar och vill prata med varandra istället. Det är inte alltid så kul att se en gubbe stå där och orera.

Jag föreslår att jag ska bjuda in våren till ett kalas. Och jag tar upp möten och att vi behöver få platser att mötas på. Som torg och den gamla grekiska agoran. Kanske publicerar jag det här på bloggen sen, men inte innan jag gjort det däruppe.

I helgen ska jag både jobba inomhus men även utomhus på Stadra. Jag bara ser hur mycket arbete som väntar och det får mig att gunga och digna.

Nu går jag iväg och köper en sacherbit alldeles här bredvid. Så Elizabeth och jag får tugga in våren. Ett litet förvårfirande, eller vad man ska kalla det.

Glad Valborg till alla! Och grattis på födelsedagen, Kungen!