Förutom att plugga text, se över, få grepp om det mer så ska jag göra något roligt idag (alltså det ska ju inte heller vara tråkigt att jobba med manus). Det är vernissage på en utställning i Långban av Ragnar Ljungmans konst. Det ska bli så oerhört roligt att få återse dessa stora tavlor, där minnen från ”fastrarnas” lägenhet på Karlavägen dyker upp. Faster Britta som höll honom så högt i hela sitt liv, som gick till hans grav varje söndag i hela sitt liv. Det kanske var första gången som jag upplevde måleri åt impressionismen. Jag har också förknippat honom med en like till Wilhelmsson med motiven från västkusten. Värmlands museum, som jag alltid gillat, har ju en filial i Långban och det ska bli intressant att se dessa lokaler. Om någon läser det här så tror jag absolut att jag kan rekommendera denna utställning.

Håller på att plugga Amor han kan som en tyrann av Wivallius. En riktigt tungvrickarsång får jag då säga. Det gäller att hålla tungan rätt i mun, annars är den omöjlig. Den ska ju göras med bravur så texten måste sitta som ett rinnande vatten. Ska bli vansinnigt roligt att få göra den som ett nummer sedan.

Har lite till att ta i detta med barnen också. Administrativt.

På måndag öppen repetition och folkomröstning i Landet Stadra. Få se hur många som kommer.