Idag ska jag jobba med barnen från Stadra Scenskola. Jag är lite förväntansfull och undrar som flundran hur det ska gå. Gör det tillsammans med Isabelle M, och henne gillar jag så det ska bli bra. Vissa av barnen känner jag ju väl, de har varit med på Stadra så mycket. Andra är inte så bekanta, de har inte heller den relationen till pjäserna, mötena med publik, samlivet. Ständigt återkommer i mitt minne när jag var 13-14 år och ville börja med teater. Att det inte fanns något här i Nora, ingenting. Det fanns inga sätt för mig att få uttrycka mig på, i ett teatersammanhang. Och följdtanken är ju att det är en lycka att detta finns idag.

Sommartid idag. Jag njuter alltid av det, att vi blir rikare på ljus på kvällen. Undrar vad jag kommer känna i kväll. Igår Earth Hour och då släckte vi ner. Idag får vi som belöning sommartiden med en massa extra ljus.
Det finns en stillhet ute, när jag tittar ut. En förväntan i det stilla morgonljuset. Hoppas att det bådar något riktigt gott.