HURRA!
Nu har en ansökan till gått igenom. Vågade inte öppna kuvertet, Elizabeth fick göra det. Var helt övertygad om att det skulle bli avslag och så blev det tvärtom. En liten sten föll från mitt hjärta, en pusselbit till var lagd.

Märta har skickat bilder från sin scenografimodell. Hon är så taggad och så uppåt för det här. Likaså Johan. Och Ortman som ringde häromdagen. Med dessa fantastiska och trogna medarbetare och konstnärer har vi så mycket kapital på vår sida att bägaren svämmar över.

Jag sa till Elizabeth idag, att hon kan använda sig av orden en pjäs om frihet och rätten att få skapa sitt eget liv kunde vara på pricken och uttrycka det vi skall. Likaså ordet fresk. Agneta Pleijel har målat med en bred och vacker pensel, en bred pensel. Många fasetter, mycket rikedom.

I vissa stunder svår jag dock rätt friskt. Det är saker som går emot mig och jag slås ner. Ner i skorna. Vi har inte fått tag på en koordinator ännu, det är mycket stressande. Jag kan inte fixa allt uppe på Stadra utan en sådan. Får fundera vidare hur vi kan utveckla situationen.

I ett separat blogginlägg ska jag skriva om min resa till norra Tyskland, till Greifswald och Stralsund där jag varit. Ute på Rügen. I samband med denna sommars uppsättning. Och jag kommer vara aktiv framgent med denna blogg, för er som är intresserade att följa vårt arbete. Jag blir så glad när jag märker att det varit läsare inne på sidan.