Jag har en så söt mamma tycker jag. Hennes ögon är obetalbara och så skimrande vackra. Bilden från när mamma besökte Titanicutställningen i Stockholm och Claes-Göran stolt kunde visa runt. Foto: Magnus Wetterholm

Det var visst väldigt uppskakande, som vanligt, igår när syrran sa hej då till mamma. Livet ställs på sin spets när hon ska åka till USA, avståndet gör att man aldrig riktigt vet vad som hänt till nästa gång man ses. Vi har haft det så otroligt roligt ihop, syrran och, under denna vecka. Middagar, skidåkning, kaffe, samtal. Bra att hon varit så noggrann med att möta mamma varje dag.
Ska snart sitt i jury, vara jurymedlem. Det är väl hedrande på sitt sätt. Vilket roligt ord det är, att smaka på i munnen, ordet jury. Borde kolla upp vad det har för ursprung, ingen aning egentligen, om det kan vara latin. I alla fulla fall så är det kakjury som jag ska delta i. Förra gången blev det tjockt i munnen av alla kakor, när jag satt med i kakjury i Greksåsar. Man får göra som på vinprovning, spotta ut, skölja munnen med vatten.

Min rygg höll på att gå av igår av allt snöskottande. Över två timmar på Stadra, över två timmar i Nora. Nu är vallarna så höga att det börjar bli tungt att få upp all snö, att lyfta. Vi behöver inte ha så mycket mer av den varan nu. I alla fall medförde det att jag inte kunde arbeta igår, istället togs tiden upp av detta med snö. Det lär ska komma rejält med mer.
Inte haft fokus tillräckligt starkt på sommaren under de senaste dagarna. Visst har jag arbetat men det skulle skett med en större iver. Är dock nöjd med arbetet gentemot hotellrörelserna i Hällefors kommun. Som sagt, det var bland mycket annat oerhört intressant att få sitta ner och äta lunch med Mia Spendrup. Hoppas så att det kan komma ut bra saker av Loka. Marie Dahlgren har verkligen supportrat paket och samverkan.
Har ringt till Cecilia på Lilla Hotellet i Nora, för att börja gå vidare med paket i denna kommun också. Hon slog verkligen inte ifrån sig, och tänker i banor av Nordic Delight. Det kan nog vara mycket bra. Ville göra teaterpaket tillsammans med Västanå också. Jag tycker det är bra bara det inte blir för mycket att organisera. Cecilia är en fantastisk yrkeskvinna som kan kombinera en stor värme, med affärssinne och som hela tiden ger snabba raka svar. Hon jobbar snyggt.