Ögonen går i kors. Nu har jag suttit i timmar och jobbat vidare med texter till hemsidan. För att koppla av gjorde jag en rundtur i facebook. Vad folk hittar på och gör, hur det är.

Jag är så glad att jag fick kontakt med Elisabeth O-W. Bravó, som Pasi V sa på teatern när han med acklamation lyfte en föreställning till skyarna. Bravó, det blir så kul att säga det. 
Hon var så fruktansvärt charmig på tv, Malena E. Jag blir alldeles betagen av henne. Jaha, och hennes svärmor är Mona, som man jobbat med. Men denna Malena, det är sällsynt att möta någon som är så självklar, och med ett leende och med skratt som hela tiden kluckar inombords men som även kluckar över (det skulle mamma gilla att jag tagit till mig -klucka inombords som hon sa). Det är så bra för operakonsten det hon har gjort. Gått och blivit folkkär! Och det är bra för landet Sverige. Jag tror att vi någonstans behöver det här, lite uppåttjack. 
Jag måste i säng, så jag orkar jobba i morgon.