Hm. Då går vi in i sista föreställningsveckan med VILL HA DIG. Lite sorgligt.

Vaknade denna tidiga morgon till ett strålande solsken – som gjorde att det var lätt att ta sig upp.

Jag är för det mesta omtumlad just när jag vaknar, innan jag får upp styrfart för dagen. Det jag vill kalla för morgonångest.
Läst morgontidningarna, tjocka luntor. Bland annat så står det om omröstningen i staten New York där du nu blir tillåtet med enkönade äktenskap. Den nyheten tycker jag är lite omtumlande, ett beslut i en så pass stor och viktig delstat kommer förändra synsätt kring denna fråga runt om i världen, det är jag övertygad om. Det viktiga i frågeställningen för många senatorer har visst varit jämställdheten och att någon inte ska vara mindre värd. Det är också intressant, att sådana frågor blir så viktiga i dagens samhälle. Heja USA. Det blir spännande att höra Cecilia när hon kommer till Sverige och få lite uppdaterad amerikansk debatt.
Idag ska jag då upp till Grythyttan för att inviga utställningen på Grythytte Qvarn. Det ska bli roligt och det kan vara bra marknadsföring. Lotta Lindbloms konst har jag knappt sett men utgår från att det är fint måleri. Eller rättare sagt, jag måste ha sett det hemma hos Lotta och Tom fast jag kanske då inte varit så medveten om det.
Så kopiöst trött jag var efter förra veckan, med repetitioner och med föreställningar kvällstid. Ja man kan undra hur jag ska palla med denna vecka. Men det är bara att göra det. Måtte vi få publik till dessa sista föreställningar av VILL HA DIG. Vi gör en så pass bra föreställning ju.