En så trevlig lunch hos Eva och Ingvar. Gott. Vi hann pratas vid. De visade bilder. Ja, det var bra, riktigt bra. Och han kommer att vara med och jobba i juni. Kanon! De är sådana fantastiskt fina människor och det har nivå. De är roliga att prata med. Jag kom med förslaget att filmen ska ha premiär i Nora. De har ju så mycket anknytning hit. 

I kväll möte med Nora Teaterförening. Jag kommer berätta om vad jag fått ihop för medverkande till den andra readingen, med La strada del amore. Det kommer handla om årsmöte och om utbudsdagen i Västerås.
Hela dagen i morgon kommer gå åt till möte inne på Regionförbundet. Jag hoppas att det kan bli givande. Det är Karios Future som är involverade och Katta säger att de är mycket bra och har hög status. I morgon kväll rep för reading. Det blir roligt, det blir kreativt. 
Måste komma ihåg att leta på någon bild, på en ”dame” som entrébiljett. Det får jag göra nu, sedan måste jag ge mig.