Ett foto från pjäsen Den ljufva tiden, av Ylva Eggehorn, på Stadra Sommarscen 2006. Jag som Johan Henrik Kellgren. Fotograf: Kajsa Grebäck

Hemligheter, dokumentären om Carl Ivar Nilsson sitter kvar i mitt inre. Den gav mig tankar om livet, om konst och om förljugenhet. Om hur tiderna ändock på vissa områden har förbättrats.
Det var gårdagen. Idag full av energi och koncentration.

Snart ett möte om Noranatt som väntar. Sedan styrelsemöte för Kulturarbetare i Nora, KAN. Möten, möten, möten.

I huset är det svinkallt. Alltså det är kallt i Nora, och det är kallt på Stadra. Är detta mitt öde? Jag som lovat mig att jag skulle få bo så jag slapp frysa mer, men likafullt så är det mitt öde att jag måste frysa i olika hus. Så gick det med det hoppet.

Det nya landet Stadra föder idéer. Ska vi ordna med pass? Besöksvisum? Att skapa det nya landet är roligt och stimulerande och ger mig energi. Troligtvis blir många förvånade, till exempel de som ska vara där och arbeta.
I morgon är det styrelsemöte med Stadra Sommarscens Vänner. Då ska vi planlägga och bestämma om Stadra Vinterscen. Datum är så viktigt, jag är trött på att enbart få anpassa mig till andra, och jag vill ha detta datum klart nu. Min idé med salongen, med Eva H, Anja S är bra. Jag ser framför mig hur det kommer att bli.