Nu är det snart läggdags för att orka i morgon. Hela huset sover här, det är rätt tryggt. Och det är tryggt att åka iväg och veta att huset är bebott och bevakat. 

Ska iväg till Föreningen Nordens förbundsmöte där jag är representant för Örebro län. Och på kvällen ska jag vara i Stockholm, på Barbars 60-årsfest på Erstaterassen. Samma plats som Lars och Sofia gifte sig på, eller rättare hade bröllopsfesten. 
Med all sannolikhet kommer jag att träffa på Birgitta Englin i morgon. Hon ska väljas in i styrelsen. Det verkar bli ett nytt engagemang för henne efter Riksteatern. 
Arbetet med repetitionerna är intensiva och roliga. Det verkar som om folk är på gott humör. Något lite här och där kan uppstå men va fasen annars. Klart att det kan bli så. Jag vet inte hur mycket som lagras i mig, jag hoppas att det åker in i mitt undermedvetna. Massor med textarbete återstår och det sak jag banne mig starta med på allvar i nästa vecka. 
Det blir oerhört roligt att Nia kommer på söndag. Plastik och dans på måndagen. Jag har ju knappt aldrig sett henne i en arbetssituation och en undervisningssituation. Så det ska bli väldigt roligt och intressant. 
Klockan är mycket. Det kommer en rapport efter helgen.