Men så intressant, nu är vi där igen. Någon från Ryska federationen följer det jag skriver. Åh, om denne teaterintresserade person någonstans i Ryssland berättade mer. Har hen varit här? Är det på gång med teaterutbyte? Hur lärde sig hen att läsa svenska. Ja frågorna duggar tätt. En dag skriver väl hen något på kommentarsfältet så denna min nyfikenhet kan stillas.

I Ukraina fortsätter oroligheterna. Jag tittade på en av mina kylskåpsmagneter i morse, den från Karpaterna. Långt ifrån oroligheterna i östra delen av landet men likafullt. Måtte den nye presidenten få auktoritet och legitimitet. Måtte landet kunna utvecklas. Tänk att en resa ändå har gjort så starkt intryck på mig. Minns så många platser i Ukraina, och jag tänker med saknad på Krim dit jag inte kommer något mer. Om inte allt förändras vill säga.

Fortsatt utearbete här idag. Och skrivarbete. Plus att jobba med sångerna. Jodå, jag fick och bita i så det heter duga.