Det är så jag går upp i limningen när teknik inte fungerar. Jag kan älska teknik när den är på min sida. Men jag blir förbannad och hur irriterad när den stjäl min tid. Har fått lägga flera timmar idag på detta, när jag har tusen andra saker att göra. Ändå fordrar alla att man ska klara allt med teknik. Försöker nu lugna ner mig och inte tänka på det längre. Kanske det går.

”51-åringen” är död! Han tog sitt liv i häktet. Hela denna historia är så tragisk att man vill gråta blod. Så meningslöst, så sorgligt. Nu gäller det att kunna gå vidare. Tänker på hennes barn, som jag dock inte känner. Karin A är säkert medtagen, hon har ju följt detta så nära och kände Eva M.
Flera punkter väntar, i morgon får jag väl arbeta inne från Örebro till en början när bilen är på lagning.
Solen skiner. Våren vill fram. Jag längtar efter värme.