Nu märks jag att vi arbetar, nu märker jag att hjärnan snurrar. Det fylls på uppe i knoppen, jag ser saker som måste blir klara, jag planerar inom mig själv. Förutom att jag hittar stunder för att plugga manus. Nu har vi gått ett varv i pjäsen och jag känner mig beredd att börja plugga text. Innan jag fått vara på golv är det svårt, jag har liksom ingen reling att hålla mig i om det så är kvav lugnt eller blåser storm.

Tänker på medborgarinstallationen som måste planeras och bli klar. Jag ska tala med Ulla om det. Tänker på utformning av kulturkiosken och på biljettkassan. Tycker att jag gör för lite, att jag borde göra mer, mer, mer.

Vi måste få upp mer värme i Ladugården, i teatern. Det är nästan svårt att jobba, än så länge har teatern inte värmts upp utan det blir en slags råhet i lokalen. Jag fryser och hoppas på bättre väder. Varmare väder så att det går att kroppsligt slappna av mer.

Nu dusch, sedan frukost, om jag får möjlighet mer textpluggande innan repstart.

Seneftermiddag upp till Grythyttan för att vara med om den officiella invigningen av Cornelis i Grythyttan.