Godmorgon! Måndag morgon med en färsk vecka framför mig. Här ska skrivas så att fingrarna blöder – eftersom jag är uppe mitt i producerande av sommarens föreställning, eftersom det blir Stadra Vinterscen i slutet av månaden, eftersom jag kommer trivas med att skriva här, eftersom att jag tror att det nog finns någon därute som läser det här, och eftersom den som jag hoppas får dra på smilbanden ibland.

Än så länge lugn och ro i Teaterfoajén. Snart börjar väl telefonerna. Om det kunde finnas någon i denna värld som kan förklara för mig varför det måste ringa på två telefoner samtidigt. Det är dödstyst, dödstyst, dödstyst. Och så ringer det på den ena telefonen. Mitt uppe i det samtalet så ringer det på den andra och jag blir splittrad och fokus åker mellan apparaterna.

Barbro kommer in med översättningen på ansökan till Osher idag. Det underbara Barbro. Full av humor och skratt och som hon ställt upp. Vad gör man för att tacka?????

I kväll styrelsemöte, nya frågor tas upp, jag måste vara förberedd och kunna svara.

Och så vill jag hitta lägen där drömmarna får flyga fritt, där jag inte behöver pressas ner av de tyngande sakerna. Låta tanken flyga fritt.

Snart kommer Elizabeth, jag ska sluta nu och förbereda mig. Hörs. Syns. Vi finns här. Så det så.