Många delar finns faktiskt i mitt eget bygge av rollen. Det gäller dock att samla ihop dessa spridda delar till en helhet och till ett ett. Mycket av min egen tid går åt att fortsätta plugga på min text. Sedan smälta och få ihop delarna som repeteras på scenen. Andra tekniska saker kommer till som ställer till det. Kläder, detta med mitt hår, turban och korghatten, hur ska håret kunna funka i det. Var kan jag hänga kimonon för att snabbt få på mig den till festen.

Vidare är det svårt att minnas alla sortier och entréer, de sitter inte i ryggmärgen på mig.
Det har varit en vansinnigt vacker morgon att vakna till. Har suttit på Verandan och pluggat text. Det arbetet fortsätter, och vi ska idag kunna komma igenom första akten, sedan dra första akten och sedan prata oss igenom andra akten.
Jag hinner inte med mamma som jag skulle vilja men jag tror att hon har förståelse för detta.