LOA är här, ska nu börja med sitt ljusarbete. Märta likaså, hon kommer för att bättra på och ”få till” fonden, eftersom varken hon eller jag eller någon annan är nöjd med hur den ser ut. Måtte det gå!!!!
Så nu är det full aktivitet igen. Full aktivitet!!!

Johan måste dra sig tillbaka för att inte tynga sin hjärna. Som regissör är trycket högt på honom. Under stunder behövs det vila i hjärnan.

Det ska bli intressant att se vilket ljus det kommer att bli i år. Ljuset har ju verkligen haft olika karaktär. LOA går nu igång och Johan har ju redan i sitt inre skapat 70 ljusmoment, som han säger.

För egen del är det det gamla vanliga, inget nytt under solen. Plugga text. Ja vad annars. Vissa saker håller på att sätta sig, genomdraget igår, som var läskigt att göra, visade ännu en gång på var jag behöver plugga som mest. Och att jag ser nu vad som följer på det ena efter det andra. Mycket bra på det sättet. Jag är framme i mitt inre att det är klart att den scenen måste följa på den scenen.

Sol över Stadra. Ska bli halvbra idag. I morgon strålande sol. Sedan lite ostadigare. Undrar om vi slipper regn över midsommaren.