Dags att börja skriva.
Hej. Så, det var länge sedan jag uppdaterade något här. Det måste finnas vettiga saker att skriva om, det måste finnas tid att formulera sig och att skriva något vettigt. Hoppas att mina förhoppningar om skrivande under denna period kan hålla i sig.

Efter det långa långa förberedelsearbetet som varat sedan oktober så hade vi kollationering igår. En dag som alltid är speciell och fantastisk. Mitt sorgearbete efter Agneta Pleijels pjäs förra året, att den var färdigspelad, varade länge. Att sedan hitta det nya, och den nya viljan att ta sig an något annat, det fick ta sin tid.

Nu fylls min lust och min håg till att göra Revykungen. Min förhoppning är att vi ska ge en ordentlig portion glädje, många skratt, mycket värme, mycket liv. Livsluft.

Om en och en halv timme startar de första repetitionerna. Det är alltid, alltid darrigt att gå upp första gången. Huva. Man känner sig helt obegåvad, helt utan kunskaper. Men det enda man kan göra är att känna sig obegåvad, ändå vandra ut på tiljorna och ta sig an scenerier och text.

Vi hörs.