Det här har varit en dag som har varit emot mig. Vet inte vad som står på, men det är mest uppförsbacke hela tiden. Att vi inte får igång hemsida gör mig nere. Tycker att jag legat på. Mycket står på spel hela tiden, det är så jag uppfattar och tycker. Och jag känner en stress för att det är så kort tid kvar innan repen börjar, och jag tycker det är så mycket som återstår. 

”Mannarna” började idag, skitbra grabbar, om vi nu kan kalla dem för grabbar. Men de gick lite väl tidigt tycker jag. Får se om Elizabeth och jag kan säga till dem. Hon är en sådan klippa och har sådana enorma kvaliteter: lugn, strukturerad, får saker gjorda, kan ingjuta gott humör hos alla. Och får mig att kola ner, och det vill inte säga lite det. 
Marknadsföringsplan är på gång, bitvis gjord. Det lär väl inte bli någon annons i Kupé, trots att jag ville det, vi har väl inte råd. Men det är synd för jag tror att den läses av enormt mycket människor. 
Här är en sådan enorm tystnad, det är så ljuvligt för sinnet. Idag trivs jag med tystnaden. Den ger mig en stillhet på kvällskvisten. 
Elizabeth tog sig upp till Tursam möte uppe på Opera på Skäret. Det var meningen att jag skulle följa med men jag hade inte ro i kroppen. Det gick inte att lägga 5 timmar, upp och ner, möte, möte, möte. Hon kunde lika gärna representera oss. 
Har börjat preparera mig inför jobbet på lördag. Det kommer att bli en snoig dag, först församlingarna, i Rockesholm sedan här, grottan Drängstugan, sedan kasta mig in till Örebro, jobba i några timmar. Dagen innan ska jag ju också in, till sjukhuset, till Giovanni, till klippning. 
Håll tungan rätt i mun Magnus. Kola ner, det kommer att ordna sig. Och lägg inte för stora tyngder på dig.