Det var den 17 november

Denna föreställning på Nora Teaterbiograf tar vid där Sånger av Jacques Brel avslutade säsongen på Stadra, där artisteri, lekfullhet och sann spelglädje fick ta plats. Så efter Brel blir denna teaterkonsert ett sätt för oss att berätta om livet, om kärleken, om svartsjuka, hämndbegär och överjordisk lycka. Precis som livet självt är.

Förutom Magnus Wetterholm, skådespelare, sångare och konstnärlig ledare på Stadra Teater, medverkar två ytterst eminenta musiker – Johan Graden och Niklas Sundén. Båda dessa musiker har spelat ihop med Rikard Wolff och följt denne store svenska artist på många tiljor. Johan var även med i Flickan i frack, sommarens succéföreställning på Stadra.

I Det var den 17 november får publiken ta del av roliga, smeksamma, oroande och storslagna sånger. Skrivna av Bengt Ahlfors, som har haft ett långt förflutet på Lilla Teatern i Helsingfors, en klassisk scen i denna stad. Vidare är det material från Holland, där kabaréscenen är rolig och fräck så man sätter i halsen, från Argentina med klassisk tango där hjärta och längtan griper tag på publiken samt material från Frankrike och USA.

Denna föreställning blir en ny resa från Stadra Teaters ymniga horn. Vi vill bjuda på en riktigt underhållande föreställning med två av Sveriges förnämligaste musiker och med en estradör i högform.

Spelas 17 november klockan 18.00 samt 18 november klockan 16.00 på Nora Teaterbiograf.

Biljetter

Biljetter säljes på Nortic.se och på Teaterfoajén i Nora, 0587-311305. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid Nora Teaterbiografs entré en timme innan föreställningen börjar.