I morgon är det födelsedag. Tjoho. Ännu ett år läggs på mitt cv, till för eller till nackdel. Nog känner jag att jag är aktiv, att livet pågår just nu. Men ibland tryter orken, ibland undrar jag som bara den hur jag ska kirra och orka. Vi får se vad det blir framåt, livet är aldrig något konstant och stillastående.

I alla fulla fall kan jag skatta min lyckliga stjärna att jag fyller år så att det går att fira med mina kolleger och mina vänner. Det är något jag värdesätter. Jag får möjlighet att göra något när alla befinner sig här. Och överallt är det blommor, blommor, blommor.

Har nu kommit igång med textarbete. Tack gode Gud för det. De scener jag har i första akten har börjat sätta sig, det är inte klart på långa långa vägar, men de börjar komma. Jag vet att jag får kämpa mycket hårdare nuförtiden att sätta text. Jag måste in och simma och bada i texten. Få den att gå ner på djupet.
Idag ska vi ju börja med andra akten, där är betydligt många fler scener.

Än härskar lugnet på Stadra, snart kommer folk och allt är som vanligt här. Johan äter frukost, hör ljud från köket. Han kommer sitta bänkad framför tv idag, när Sverige spelar mot Ukraina.