Det passar mig att få entusiasmera och tala med folk. Att sköta organisation är jag inte lika bra på, det blir nästan mer rörigt än att saker kommer i ordning när jag ska organisera. Nej, när jag får driva en idé hårt då fungerar jag som bäst. Tack och lov att jag har folk omkring mig som är bra på den andra biten.

I går var det årsmöte med Destination Grythyttan. Jag sitter ju med i styrelsen så jag föreslog att vi skulle vara här på Stadra. Det blev riktigt lyckat och jag tycker mycket bra om det människor som är med i styrelsen. Bra att jag har inblick i olika saker, för på mötet framgick att vi inte haft en riktig kontakt med Grythyttans Gästgivaregård. Jag höll väl på att få hicka när jag hörde det. Hade utgått från att detta var klart. Det är bäst att vi kollar av med alla anläggningarna.
På måndag ska jag bli vald till ordförande för Föreningen Nordens sektion i Nora. Inte vet jag riktigt vad jag tar på mig, har för övrigt inte varit ordförande förut i en förening. Tror att om man jobbar för att ha en bra sekreterare och en bra kassör så är mycket vunnet. Plus att man kan delegera.
Vissa saker har jag löst färdigt och jobbat klart med. Men samtidigt är det många saker jag måste föra i mål. Från den 10 maj så kan jag inte göra så mycket, då blir jag ockuperad. Snart har vi vårt frukostmöte nere på Teaterfoajén, när Ulla M börjar. Jag tror väldigt mycket på hennes arbetskapacitet. Och jag har sagt till mig själv gång på gång, att jag måste upp med fingrarna ur alla dessa syltburkar, släppa lite av mitt kontrollbehov. Sedan är jag djupt djupt medveten om att jag måste lägga all min kraft på text och på roll med Gertrude Stein.
Rune har varit i Norge och sett till sin föreställning. Är så nyfiken på hur det har varit, har inte fått tag på honom ännu. Väntar bara på att få höra hans klingade röst.
Peter B ringde idag. Ville pumpa mig på hur landet ligger med produktionen. Ville höra om sommaren. Jag har inte gett mig tid med att ringa runt till alla hela tiden, det är andra saker jag måste lösa, hela tiden, hela tiden. För att ge mig lite muntrasju så visade Ylva K mig ett fynd från 20-talet. 2 teaterbänkar med 4 sitsar i varje. Fullständigt oemotståndliga. Inte köpt de ännu men jag ska det och ha de i Teaterfoajén. Kommer förhöja känslan något oerhört därinne!