Vi är igång med repetitionerna. Skönt! Men när man är lite ringrostig som jag är just nu så blir jag helt utpumpad av repen. Det är en så stark koncentration i rummet, vi provar hej vilt, slåss med texten, frågar om relationer, blir småpurkna, upprymda, rädda, glada. Med andra ord, allt som hör till en repetition.

Den högsta temperaturen har gett sig och det har blåst kallt, nordan eller liknande. Det har medfört att teatersalongen också blir rätt så kall och vi har fått pälsa på oss. Men visst går det.

Marie och Märta G var igår till Östgötateatern och letade kläder. De har fått tag på en hel del men inte allt. Det blir att leta vidare. Märta F kunde ju inte följa med, är i Norge just nu för ett kommande jobb men är snart på plats. Det blir en vända till till Norrköping, sedan blir det Stockholm och att sy upp. Måtte vi få ihop allting.

Går i förberedelsetankarna för folkomröstning här i Landet Stadra. Återkommer med frågorna, det kommer i alla fall bli tre stycken. Folkomröstning och väldag är förlagd till 9 juni när vi har öppen repetition. Alla som kommer att komma hit får rösta, jag har inte klurat ut om det ska kunna gå att poströsta och förtidsrösta ännu. Får fnula på det.

Karin har kommit igång med filmarbetet, det vi ska lägga ut på Youtube. Det är något som jag verkligen velat ha till i många år. Man får säga att Hanne W gjorde det galant. Detta blir förhoppningsvis ett sätt att förstärka marknadsföringen.

Johan är nere i Nora och sköter inhandling. Vet inte exakt hur maten är planerad idag men hoppas och tror att han kommer att sköta det här sedan.