Fasen va kul det ska bli att få spela mot Marika Lagercrantz i sommar. Hon kommer bli en fantastisk Alice B Toklas. Så vi blir kärlekspar med mig som Gertrude Stein. Jag undrar som flundran vad publiken kommer att säga. Ja det blir finfint att spela mot dem alla men Marika är ny för mig på scenen och det är därför jag skriver det.

Påsken ska jag använda till att börja läsa manus på allvar. Ska baske mig inte hålla på med en massa administrativt då.
Igår årsmöte för Ideella kulturföreningen Cirkustältet. Gick alldeles utmärkt. Gisela har slutat som suppleant, nya i styrelsen är Måns Lagerlöf och Ove Danielsson. Utmärkta personer.
Efteråt var det mat, en fantastisk fisksoppa från Svensken & Dansken i Grythyttan och därtill praliner från Neerings.
Tänk att jag av någon anledning är så trött idag att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Längtar bara efter en liten sömnstund på eftermiddagen. Det är torsdag och det ska vara öppet till 15.00. Så en stund till är jag här.
Saknar plötsligt bokhandeln i Nora. Det är för tråkigt att den inte är kvar. Känns lite avklätt, naket, tomt, man blir lite förvirrad, vet inte vart man ska ta vägen. Ungefär så. Inte hört något av Linda på länge, hoppas att hon har det bra.