Jaha, så försöker jag fatta detta med facebook. Denna djungel att hålla reda på, vart jag klickar mig fram. Men lite kul är det också, det måste erkännas. 

Nu ska jag ut och jobba. Ställa iordning mer efter i lördags. Jag har fått saker gjorda idag. Så jag får klappa mig på kinden för det. 
Nerikes Allehanda har inte skrivit något ännu. Befarar, det blir nog inget. Men vi får se. 
Jag skrattade gott åt när Ingemar berättade om beställning av färdtjänst i Stockholm. Växeln ligger visst i Moldavien och de förstår inte allt som sägs (jag sa, nej de har nog inga språkkunskaper sedan förut, säkert en två månaders sådan för att lära sig vissa saker på svenska). Bilarna åker visst åt helt fel håll ibland. Och då måste man beställa en ny för man kan visst inte åka med samma. 
Om nu detta är sant. Fullständigt absurt. Men. Om inte annat så ger sådant ett gott skratt.