Hej och hå liksom, vad det dimper ner en massa meddelanden genom facebook. Snabbt, swisch, swosch, swisch. Väldigt roligt understundom, när det dyker upp folk som man minst anar! Få se om jag får mer kontakt med Lasse Lindberg, den fine. Då blev jag verkligen så jag hoppade till, när han hörde av sig.

En absolut jättetystnad omkring mig. Det är säkert välbehövligt. Ibland kan tystnad sjunga i öronen. Det är så tyst så det låter i öronen.
1000 saker att göra. Blir det något mer gjort idag, det kan man fråga sig???? Boy, boy, crazy boy, keep cool boy, som de sjöng i West side story. En av de bästa musikaler som gjorts tycker jag, förutom Cabaret.
Mamma blev så glad för jag gav henne en semla idag. Hon riktigt myste, det var en fröjd att se henne. Min mor är så himla söt. Korsordsfantast. Och alltid en åsikt om böcker jag lånar åt henne. Nej, nu var inte Moa Martinsson bra. Men Harry gillar hon. Mamma är glasklar i huvudet, underbart.
Ska ringa och se om jag kan komma i kontakt med Lena H nu.