Några dagar efter första programmet

Ja så är då programmen Jul med Ernst igång. Christofer ringde och var på gott humör dagen efter. OTW hade slagit tittarrekord med över 1.1 miljoner tittare. Det är för min del nästa ofattbart att tv når ut på ett sånt sätt.

Massor med vänner har hört av sig. Jag blir uppmuntrad av det. Folk i Nora som jag inte känner kommenterar. Jag  intar en tacksam hållning, att jag får vara med om det här. Det finns inga självklarheter i livet, det är inte säkert att jag ska vara med om sånt här som sätter lite rulle på tillvaron. Så Magnus, ett litet leende på dina läppar för att du får vara med om det här är verkligen på sin plats.

Det är inte utan att jag är nyfiken på program nummer två och program nummer tre. Men här ska inte avslöjas något i förväg. Vissa saker vet jag om men som Bojan Westin sa: jag är en mussla, min mun är förseglad. Kära Bojan, hoppas att du har det fint uppe i en skådespelarhimmel!!!! Jag är även där tacksam för vad du gjort. Du gick in med ditt konstnärliga kapital och satsade i min tanke, i vår första produktion och sedan i andra föreställningar. Det gav dignitet till Stadra Teater.

Tycker inte det är ett dugg fel att använda ordet tacksamhet. Jag vill förvalta ordet rätt för jag vet att mina förutsättningar hade kunnat vara helt annorlunda och livet då skulle sett ut på ett helt annat sätt. Om jag varit född i Iran, Ryssland, Uganda……

Här en bild på Bojan Westin från Johan Olof Wallin – en nästan sann historia 1999.

Bojan i frodig grönska, som hela hennes jag var.

20090407162917386_0001