Läser ett blogginlägg som gör så ont att jag nästa börjar gråta. Mänsklig grymhet tycks aldrig upphöra. Om det nu är sant det som Rikard Söderberg skriver så är det för jävligt. Och vi måste naturligtvis rikta våra anklagelser mot makten, mot överhet och mot de som tar lagen i sina händer. Jag tror inte jag stått ut med att se bilder eller någon videofilm här.

http://rickardsoderberg.se/wp/2013/07/gor-skillnad-eller-avga/

Sedan. Är trött efter fem föreställningar denna vecka. Det känns av och nu behöver jag få så mycket vila som det går. Har ingen lust att göra något i kväll, om det inte är så att jag landar i en bok. Vill läsa slut boken om Lena Nyman.

Vi gjorde en bra föreställning idag. Inte lika mycket starka reaktioner, men de var med. Det verkar som när vi har en yngre publik så vågar de göra sig hörda på ett annat sätt.

Hittade ett litet men ack så fint samspel med denna lilla goa unge Lovisa. Vi ska hålla kvar i det, det kom vi överens om. Roligt som bara den.