Ja, igår var det en stor urladdning i mig. Jag var uppfylld och jag skulle bara igenom den där knuten jag haft inom mig. Det var med en mycket mycket stor energiurladdning som vi sedan var klara vid fem. Johan hjälpte mig att inse vad Zätas övergripande vilja består av. Det är den viljan som driver fram allt. Men den ska jag behålla för mig själv och inte tala om.

Första akten gick att leka loss i. Framförallt scen 1 och 2. Jag hade fruktansvärt roligt där. Det är nästan så att alla sånger finns inom mig, det behövs lite till så går det att göra artisteri och lira loss.

Idag är det midsommarafton, en dag som jag är så förtjust i. Det kommer bli ruscha och folk, man jag ska försöka skydda mitt inre och få den vila jag behöver. Det gäller att jag kan arbeta med text. Vad annars, i tider som den här.

Och så ska jag kanske ta mig ut i båten eller gå en uppfriskande promenad.

Solen skiner. Det är stilla och fint på Stadra.