Så fullständigt ljuvligt det var. Att åka skidor ute på sjön. Jag kom fram ända till öarna, till Grekiska arkipelagen. Andas, luft, vädra lungor, använda kroppen, flåsa. Så njutningsfullt.

Men jag har blivit kall nu, fryser som en hund och sitter och skakar. Om jag bara kan få upp lite värme i kroppen ändå. Jag har lust att imorgon börja dagen med att åka skidor bort till öarna igen. Detta är ett utmärkt sätt att hålla igång på, vilket är nödvändigt för en ickerökande Magnus.
Jag har fått respons på utskick igår, av affischen för Noranatten, kulturnatten. Vi ska ju ta 7 kr i entré, och då kom påhejarmail att det var väl i minsta laget. Ja men det är ju tillåtet att lägga mer om man vill, svarade jag.
Nu är det listor som får börja gälla, för att få saker gjorda. 
Får se om jag kan få kontakt med Karin S, jag behöver driva ansökningar vidare. Eftersom de inte är klara så ligger de och tynger mig. 
Nu är det 25 veckor sedan jag slutade röka. Stundtals är det fortfarande ett litet helvete men för det mesta går det bra. Efter nästa lördag så är det ett halvt år. Tiden tycks flyga fram.
Tack Lena för att du stötta mig på detta sätt idag. Du förstår vad saker och ting handlar om. Och du vågar ta orden kreativitet i din mun. Om det är någon som jag känner som är kreativ, ja då är det du, som ger själ och innehåll i ordet.
Fasen vad lätt det annars kan vara att slänga sig med detta ord. Och inte ser man något direkt resultat av det.
När ansökningarna är klara så måste jag gå på företagassponsringen. 
Nu ska jag äta mat, en bit lax hade jag i frysen. Hoppas veden inomhus räcker ett tag, så jag kan få upp värmen i kroppen.