Lugnet tar vid efter en stimmig dag. Och det är väl det sista lugnet att räkna med, innan allt brakar lös. Ja, i morgon kväll också, jag utgår ifrån att Rune och jag kan ta det lugnt.

De bygger upp ställningen för Lilla scenen/Järnboden nu. Skiffertaket ska rivas, i höst kommer det nya. Visst förändrar det för publiken, men jag tycker det är ett bra påstående vi gör att här sker saker, här renoveras det.

Det ska bli så spännande att få höra alla rösterna, att få känna hur det kan bli, vår uppsättning. Det är mycket just när man får höra de röster som ska vara. Det ska bli mycket roligt att Agneta kommer också, jag hoppas att hon kan hålla något litet anförande.

Nu ska jag ut och sköta om komposten. Hoppas få upp och klar den jord som finns där och som är klar. Vi behöver mycket utrymme med komposten när alla ska använda den, fort full om man säger som så.

Claes-Göran hade med material till en utställning. Mycket mycket bra, eftersom jag uppfattar att det inte blir någon barockutställning tyvärr.

Sedan en liten efterlysning:
Är det någon som kan hjälpa mig och spåra dessa två bilder. Vilka är de, tagna av Beata Bergström. Kan det vara en pianist i Tolvskillingsoperan? Och mannen med glaset, vem är det, vilken uppsättning?