En fantastiskt fin dag igår, trots att det är tufft att köra fram och tillbaka till Stockholm. Jag framträdde ju tillsammans med Agneta Pleijel på Karolinska sjukhuset, i Astrid Seebergers samtalsserie för läkare, sjuksystrar och medicinstuderande. Temat var ”Inget liv utan teater; ingen teater utan liv” och sammanhanget Pedagogiskt forum. Astrid har hållit på med denna verksamhet sedan 1999, och för de som verkar inom sjukhusen i Stockholm möjlighet till samtal som vidgar deras tankevärld. Även utifrån begreppet läkekonst. Mycket intressant att reflektera över detta ord, eller hur! Förra gången var det PO Enqvist som var där, så det är inte fel sammanhang att vara med i, om mans säger som så.
Astrid gav en mycket fin introduktion till oss, och kring Stadra. Hon sätter in teatern i ett sammanhang precis som jag önskar det.
En timme höll vi på och tiden flög fram. Men tack och lova att jag hade Agneta bredvid mig, jag hade nog blivit väldigt anspänd annars.

Tillbaka till Stadra. Jag hann ju inte möta utejobbarna igår. Väntar in dem just nu. Sedan är det andra möten här. Träffar barnen ikväll igen, hemma i Nora.