Ett så fint arbete som Elizabeth har gjort. Redovisning, layout material, foton, you name it! Kring Kultur och Måltidsväg 244. Snyggt, proffsigt, intressant. Texterna till kartan för Kultur och Måltidsväg 244 var också bra, så väl avvägda, inte för turistiska (tjafs, tjafs, blafs, blafs) utan höll nivå. 

Jag har plockat ihop ljus, strålkastare, mina gamla kultiga stativ, ljusbord etc inför imorgon. Undrade endel var piggarna var, som strålkastarna sitter på i stativet. Annars hade det ju inte varit mycket med det. Men jag hitta dem. Bravó, bravó, som Pasi ropade när han var på teater.
Wao, Karin S ringde och tyckte jag fått ihop försättsbladet riktigt bra. Som jag knåpade och knepade med detta och inte trodde jag skulle komma igenom. Bra, då kan det gå snart. Sedan är det framför allt Regionförbundet kvar. Det börjar arta sig. Men det är samtidigt mycket kvar, får inte ligga på latsidan. Bland annat alla företagsansökningar.
Lite mulet ute, inget piggauppdigochblipågotthumörförattsolenlyser väder precis. Jag vill ha sol även för att det ska bli varmare här inne på Stadra också.
I kväll ska jag jobba med dikterna. Nu är det mer ihopplock och organisation som gäller. Blommor till premiären också. Bör inte glömma det.