Igår sprakade det i en säkring här på Stadra så jag trodde det skulle börja brinna. Det hade hållit på några dagar men bara blivit värre och  värre. Det var väl inte utan att jag fick lite panik. Elektriker hit. Klart jag inte ringer runt och frågar alla delägare om jag kan ta hit en elektriker. Jag är ju med och ordnar även för deras ägande. Så dyrt lär det inte blir heller. Han bytte en bottenplatta. 

Visst har vi kollat av elen här, säkrat upp för försäkringsbolaget, men ledningarna är gamla och dåliga. 
Jag och vi har fått klart ansökan till Regionförbundet igår och idag. Nu ska den bara läggas på lådan. Sedan är det att kavla upp ärmarna (fint uttryck) och ta nya tag, söka företagsspons och hoppas att det går väl med det. Måste jaga in pengar. 
Jag jobbar hela tiden koncentrerat, ändå tycker jag inte att jag hinner med som jag ska. Men vad hjälper det med den paniken, intet. 
Ibland går jag och funderar, ska jag eller ska jag inte, har jag råd eller har jag inte. Så kan det komma ett ryck när jag tänker vad sjutton lönar det sig att dra ut på det hela. Nu gör jag klart det här. Så. Efter att jag tappade kameran på klipporna i Norge, så att objektivet hängde upp sig och efter att den fungerar lite si och så nu, så har jag beställt en ny kamera. Punkt slut. Det går att filma med den också, det var en sak som Åke M framhöll. Min plan är att kunna lägga ut material på hemsida, kanske här. Bara jag lär mig tekniken. 
Katta ska in till Regionförbundet och tala om Stadra Scenskola. Jag är synnerligen nyfiken på hur de reagerar. Får rapport i eftermiddag. 
Mer att undersöka om detta med hemsidan. Jag håller på intensivt, frågar mig fram, ringer runt för att få veta prisalternativ. Design, och biljettbeställning är något jag prioriterar. Om jag kunde förstå vilket system som är bäst vad beträffar biljettbeställning ändå. Fasen i min själ vad mycket man måste kunna, måste kunna, måste kunna, måste kunna, måste kunna, måste kunna idag. Vad anbelangar ny teknik. Det är som jag säger, det handlar om de som är födda före och de som är födda efter dataåldern. För oss före är ingeting självklar. Men tekniken är fascinerande!
Ska sätta fart och börja dra i detta med bienalen, beställa biljetter, söka stipendium.