Mycket glad, mycket nöjd. Och därtill trött. Fast jag hade ju inte behövt vara trött för jag slapp stå på scenen ikväll. Men jag är mycket glad och mycket nöjd för att vi haft en sådan fin föreställning av Simsalabim. Underbart, artistiskt, professionellt, förförande, humoristiskt och alldeles enastående. Malin, Robert och Markus, jag beundrar er. Ni är fenomenala.

Mycket publik fast det inte var slutsålt. Det kommer det dock att vara i morgon, om inte överutsålt. Så jag utgår från att vi går över siffran 4.00o besökare i år, förra året hade vi omkring 2.500 om jag inte misstar mig.
Ögonen går nästan i kors på mig. Det är inte riktigt hälsosamt att vara uppe längre.
I morgon två föreställningar med trolleri, sedan Povels naturbarn på lördag. Sedan är säsongen över. Då har vi genomfört 36 föreställningar, och då har jag inte räknat in guidningarna.
Sov gott. Dröm vackra drömmar!