Det är oerhört det som nu rullat igång. Vi har alltså fått fyra fina eller fantastiska recensioner. Bland annat av är ju Zerns något alldeles extra, hans ord väger tungt i teaterdebatten. Tänk att vi, en liten teater mitt ute i ingenting kan det tyckas, lyckas få hit så många recensenter. Det är lycka.

Och det har varit en hel massa samtal idag så bijettbokningarna har ökat markant. Att få in pengar just nu är, ja jag vet inte vad jag ska säga. Fått veta att till på onsdag fattas det 114.000! Vi har inte pengar till alla löner. Fy fan. Vad ska vi göra. Måtte måtte måtte det komma massor med folk så att vi kan få in dessa pengar. Men jag fattar inte hur det ska gå till.
Det är detta jag varit rädd för hela tiden, att vi inte är likvida!!!
Barbara, underbara Barbara är här. Det är ett annorlunda möte med henne nu. Dels har hon Benny med (lika roligt att se honom också naturligtvis), dels är det inte premiärhysteri. Vi har kunnat mötas på ett annat och lite mer avslappnat sätt.
Nu sängen, det lönar inte att vara orolig för pengar. Jag får lägga ut en ”wisch” i världsrymden. Och jag får njuta av underbara recensioner i DN, SvD, NA och kulturdelen.com. Det är inte kattskit!