Djur på Stadra.

Eva Halderts hundar Molly och Märta.
Katarina Widell med trollkonstnären Mr Mox:s anka.
Foto: Magnus Wetterholm

Det sprakar som bara den i köksspisen, tack och lov. Måste ha värme, värme, värme, värme, fryser som bara den och jag är inte bra. På vintern så går det att hålla till i köket här och så bor jag i Jungfrukammaren (tänk att ett rum fortfarande kan heta det idag, det är länge sedan det fanns en jungfru i detta hus). Sitter och hostar som jag föreställer mig att Johan Henrik Kellgren en gång gjorde. Han är en riktig favorit för mig. Älskade Carina Burmans bok Min salig bror Jean Heinrich. Där var jag underhållen. Ett sådant vivre över den författaren

Lite misslyckat med hämtningen av diseloljetunnorna och det andra skräp-obehagliga läckande gamla äckliga tunnor. Nu får de komma tillbaka i april. Jag har jobbat med att få bort det här sedan 2006 eller liknade. Men jag ska väl lyckas i vår hoppas jag. Inte så mycket olja och liknande kvar men bort ska det.
Sätter igång med jobbet snart. Johan ska ringa till Folmer Hansen. Måtte detta gå bra, det är de som ligger på rättigheterna nu. Johan var lite frågande till hur de skulle ställa sig. Han kom med ett förslag om en pjäs av Ann Charlotte Leffler som hette Under toffeln men jag tycker det är för lättviktigt. Inte det vi kunnat göra av att kosta på oss förut.
Styrelsemöte i kväll. Jag är lite nervös inför mötet. Det är saker att göra, tänka igenom, vara förberedd. Slå ut ekonomipapper från Karin, underlag för Helge Ax:son J, stora ansökan, KUR så långt jag har kommit, tidsplan, budget, mail från olika personer.
Och jobba vidare med ansökningarna nu. Och skriva till Söderbergsällskapet. Med mera.
Negativt negativt, sluta Magnus. Nej nu lägger jag in en bilder man blir glad av istället!