Mat & logi

Kanske en övernattning i samband med ditt teaterbesök!

Se fler möjligheter till mat & logi på www.visitnora.se

Vi samarbetar med flera fina, personliga, gästvänliga anläggningar och kan rekommendera…

Lilla Hotellet i Nora
http://www.lillahotelletnora.se
Hemtrevliga Lilla Hotellet i Nora ligger centralt, bara 70 meter från torget och 100 meter från sjön. Vi har 14 jättefina dubbelrum alla med tv samt dusch och WC . De flesta rummen ligger i ett sekelskiftes hus från 1912 och några av rummen ligger i annexet på gården där rummen har egen ingång .I vår trevliga matsal serverar vi en härlig frukostbuffé vilken är inkluderad i rumspriset. Hotellet erbjuder sina gäster gratis Wifi, kaffe, kakor frukt och snacks. Vi har även en roddbåt samt några cyklar som gästerna kan låna.

Saxå Bruk
Saxå Bruk,
Gästrummen är belägna i herrgårdens tvenne flyglar samt i den rödmålade kavaljersbyggnaden som bär namnet Mellangården. Rummen är pietetsfullt inredda med konst och antikviteter med anor från sekelskiftet 1700-1800 talet. Varje gästkammare är tillägnat en person med anknytning till denna del av Bergslagen.

Nora Stadshotell
http://www.norastadshotell.se
Det här är ett klassiskt stadshotell, invid Nora torg. Den stora bergmanssalen med den gigantiska kristallkronan är oförglömlig.

Solnäs B&B
Charmigt Bed & Breakfast i Nora, ca 400 m till centrum. 2 dubbelrum och gemensam toa/dusch i fristående gårdshus.

Rummen är utrustade med kylskåp, micro och vattenkokare. Uteplats med grillar finns att tillgå. 200 m till Nora Camping med badplats. Ca 3 km till golfbana. Kostnadsfritt wifi, TV och fri parkering.

Nora B&B Söderlånggatan
http://www.visitnora.se/boende/bed–breakfast/soderlanggatan-13.html
Elisabet Stävlid öppnar famnen för dig på denna lilla oas inne i trästaden Nora. Här finns en inspirerande trädgård som ögonfröjd.

 

Herrgården i Grythyttan B&B
http://www.herrgardenigrythyttan.se 
Bo på Herrgård i Grythyttan. B&B i huvudbyggnaden har stora, luftiga rum. Enklare boende i flygelbyggnaden med små, pittoreska rum.Man äter en god frukost, av lokala råvaror, i salen i huvudbyggnaden, i syrenbersån eller på bryggan, efter morgondoppet i sjön Sörälgen. Efter ett besök i Grythytte Qwarn, gårdsbutiken med nymalet mjöl och andra delikatesser, fortsätter man promenaden, förbi Måltidens Hus, mot torget med dess kultur och kulinariska äventyr.

Sikfors Herrgård
http://www.sikforsherrgard.se   
Strax utanför Hällefors ligger denna herrgård där värdparet skapar ett extraordinärt kök och bjuder på det personliga bemötandet. Vacker miljö cirka 40 minuter från Stadra Teater.

Greksåsars Bygdegård
http://www.greksasar.org
Bara fem kilometer från Stadra ligger Greksåsar. Här finns generöst boende med plats för många, alldeles invid det lilla romantiska kapellet.

Nora Tåghem, Nora 0587-14676