Anja kom hit idag. Hon har lett musikaliska repetitioner. Av de som vi hunnit med, än så länge är kanon inte gjord, den som kommer in i slutet av första akt.

Jag är så slut i skallen att jag nästan bara gungar. Varit tvungen att vila mig i tio minuter. Nu är det snart mat, tack och lov har Johan kirrat den. Sedan är det kvällsrep, Marika och jag ska jobba text med Katta och det är absolut nödvändigt. Partier sitter men jag har fortfarande kvar ett hästarbete. Ber till Gud att det ska gå bra.
Överallt är det aktivitet. Nere i Dagsverksstugan så är det full rulle med Anna F, Marie och Lena. Märta far ikring med allt som ska bli klart med scenografin tillsammans med Rigmor. Barn är här och repeterar, vi skådespelare, sedan våra två fina språkisar. Och Elizabeth och Ulla. Idag var Stefan här och började med sin installation. Det snurrar, det snurrar.