Det regnar. Det regnar sådär lite småtrist vilket gör att vi inte får så klart väder. Måtte det släppa till kvällen. I går blev en sådan där gudomlig kväll, när Stadra gör sig som bäst. Stillheten över platsen, över sjön, solen som strålar, den tjocka grönska i träden som lyste vackert grönt. Byggnaderna som står fram.

Apropå byggnader. Igår kom med posten de färdiga pappren om badhuset och rökeriet. Nu kan de arbetena gå igång. Det kommer vara en fröjd sedan att gå ut till badhuset och exempelvis ta med en kaffekorg. Öppna dörren för att se solnedgången därifrån. Fantastiskt när det är klart.
Det är vansinnigt roligt att spela VILL HA DIG. Men vi skulle behöva mer publik. I förrgår blev föreställningen så oerhört förtätad och jag har aldrig gjort scen 6a bättre tillsammans med Ellen. Det var elektricitet. Igår skrattade publiken hela tiden, och det var ett varmt skratt. Men föreställningen blev snarast en komedi, fast det gjorde inte mig någonting.
Nu får jag möjlighet att under en halvtimme plugga text. Den chansen ska jag ta vara på. Det bjuds så få tillfällen annars.