Nyfiken det ska man vara, då kommer man långt här i livet. Just nu är jag också lite nyfiken vem som läser på bloggen. Alltså, det är någon från Ryska federationen som är inne, och det är ju smickrande. Vore så skojigt om jag fick veta var du bor, om du varit här och sett föreställningar, och hur det kommit sig att du är intresserad av Stadra Teater. Vi hade ju en journalist (som jag i sig aldrig fick träffa då) här för några år sedan och som skulle skriva i en turisttidning eller liknande om Stadra Teater. Yes, det är bara att jag är nyfiken. För jag hoppas vid min Gud att det inte handlar om att jag skrivit om Ukraina som gör att du är här. I morgon är det val, både till Europaparlamentet och presidentval i Ukraina. Jag kommer att följa valen med stor nyfikenhet. Måtte det gå bra i Ukraina, att de kan få ett legitim val och en legitim president.

Rune kom igår, så roligt. Det känns som starten på den nya produktionen är igång. Johan, Marie och Märta kommer i idag. Snart är det fullt hus. I morgon är det kollationering, vi kommer att vara väldigt många människor och det kommer att bli intensivt. Jag har bett Karin, vår nya koordinator, att vi ska få fram nya klipp att lägga ut på hemsida och på Youtube. Jag tror att det är verksamt som pr medel. Så ska vi ju ha vår folkomröstning också, i Landet Stadra. Ska prata vidare med Johan om det idag.

För att glädja alla som än så länge inte fått se det fantastiska vinnarbidraget i Melodifestivalen så lägger det här. Kanske alla i Ryska federationen inte fått tillfälle till det. Ett storslaget nummer, vad man än tycker om Cochita.

http://www.youtube.com/watch?v=SaolVEJEjV4