Nyss hemkommen efter att ha ätit middag på Nora Stadshotell och fått kulturstipendium av Sparbanksstiftelsenbergslagen. Jag är så förtjust i Bergslagens Sparbank, som ägs av stiftelsen och jag avskyr SEB efter att de behandlade invånarna i Nora som de gjorde. Vilken usel bank SEB är och vilka förfärliga chefer, avskyvärda chefer de har, som såg ner på människor i Nora, som ansåg att de var inte var några att satsa på. Jag som var så trogen kund i SEB förr, nu avskyr jag banken och hoppas att många håller med mig. Och ser med förtjusta ögon på Bergslagens Sparbank. För att de ser människor som något bra, förstår människro och som att människor här har ett värde. Måtte många, många, många avsluta sina konton i SEB och gå över till Bergslagens Sparbank. Ni förstår varför, när ni läser det jag skrivit. Som avslutning kan sägas att jag njöt av att få skälla ut efter dem noter dessa SEBchefer när banken slutade i Nora. Hur korkad får man bli som inte vill ha kunder utan gör sig av med dem!!!! Korkat!!!!

I alla fall har jag idag fått stipendium av Sparbanksstiftelsen Bergslagen. Tack!!! Ni ser det jag skapar i Bergslagen. Förstår vad människor strävar efter.
Trött efter en fantastisk middag. I morgon åker jag till Stockholm för att fira en 50-års jubilar. Det ska bli så roligt!!!